Bose QuietComfor 35 II - Wireless Headphones

759944-0010
3395 ,-
3199 ,-
Rabatt: 196 ,-
Eks mva Inkl mva
Rabattstige:
Antall
2+
5+
Pris
2990 ,-
2890 ,-
Tilgjengelig
+
 
 
Bose QuietComfort 35 version II. Global bestselger med Active Noise Cancelling - ANC støyreduserende teknologi i verdensklasse. ANC bidrar til at støy stenges ute, stille blir enda mer stille, at samtaler og musikk tydelig og klart.
 
 • Trådløs tilkobling til enhetene dine ved hjelp av Bluetooth og NFC
 • Opptil 20 timers trådløs lytting per lading, og 40 timer med kabel
 • Førsteklasses materialer gjør hodetelefonene lette og komfortable for lytting hele dagen
 • Bose Connect-appen gjør det enklere å administrere sammenkoblede enheter og gir deg en mer personlig brukeropplevelse

 

Musikken høres bedre ut

Støyen forsvinner umiddelbart når du slår dem på. Favorittsangene dine når nye høyder med så fyldig og klar lyd at du nesten skulle tro du hørte dem for aller første gang. Det er magisk for ørene, men det er ikke magi. Det er mikrofonene på inn- og utsiden av øreklokkene. Det er den merkebeskyttede elektronikken som kontinuerlig måler, sammenligner og reagerer på bakgrunnsstøy. Og det er elektronikken som sender et likt og motsatt signal til øreklokkenes høyttalere for å utligne støyen. Alt dette slik at du kan nyte musikken du liker – eller stillheten du trenger.

Svært lang batterivarighet.

Mange tror at trådløse hodetelefoner har kortere batterivarighet. Vi har endret denne tankegangen. Hvordan? Ved å tilpasse størrelsen og formen på litium-ion-batteriet for å optimalisere den tilgjengelige plassen i øreklokken – alt uten å gå på kompromiss med passform eller komfort. Du kan nå høre på musikk i opptil 20 timer mens du bruker hodetelefonene trådløst. Det er svært lenge for trådløse hodetelefoner. Du kan også høre i opptil 40 timer når du bruker kabel.

Stille høres enda mer stille ut

Det elektroniske støynivået er en annen ting vi er svært opptatt av. Støynivået i hodetelefoner er den lave susingen du kanskje hører når du bruker hodetelefonene i stille miljøer. Denne støyen kan måles, og derfor har vi hele tiden finjustert elektronikken i QC35 headphones til den lave susingen ble nesten umulig å høre.

Førsteklasses materialer for komfort hele dagen

Materialer er viktig. Det er grunnen til at hodebåndet til QC35 ikke bare er mykt, det er luksuriøst. Hodetelefonene er innpakket i Alcantara®. Det er et mykt materiale som brukes av anerkjente internasjonale selskaper i for eksempel lystbåter og luksusbiler. Det gir en god komfort for lytting hele dagen. Øreputene er laget av et syntetisk proteinlær og har en silikonkant for passiv støydemping.

Lett og slitesterk? Hvordan?

Mange tror at lette hodetelefoner er laget av plast, og at de lett kan ødelegges. Så vi bruker ikke plast. Vi bruker glassfylt nylon som gir en lett følelse, men også en høy grad av holdbarhet. Disse hodetelefonene har også sterke detaljer. Hodebøylens fjær og ledd er laget i rustfritt stål for å sikre at hodetelefonene tåler daglig bruk.

Enkel kontroll

Nå er det enklere enn noen gang å koble til Bluetooth-enheter og bytte mellom dem, for eksempel fra iPaden til iPhonen når du får et anrop. Gratisappen Bose Connect håndterer alle tilkoblinger med et intuitivt grafisk grensesnitt. Når hodetelefonene er sammenkoblet med flere enheter, bytter de automatisk mellom dem når du vil. Appen gir deg i tillegg programvareoppdateringer og produkttips, og du kan til og med tilpasse innstillingene.

Last ned den gratis Bose Connect app til en Apple eller Android™ mobil enhet:

Last ned fra Apple App store Last ned fra Google Play™ Butikk 

Spesifikasjoner

Dimensjoner/vekt uten kabel

 • Hodetelefoner:18 cm H x 17 cm B x 8,1 cm D (0,31 kg)
 • Kun lydkabel:1,2 m
 • USB-kabel:30,5 cm
 
 • QC35 II headphones
 • Flyadapter
 • Lydkabel for kablet tilkobling
 • USB-kabel
 • Bæreveske
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.