Aastra 6725IP Lync

Spar
13%

Zoom inn

Listepris: 2780 ,-
2425 ,-
Rabatt: 355 ,-
Tilgjengelig
N/A
+
A6725-0131-20-55

Aastra 6725ip har både en 3.5" LCD fargeskjerm og en separat Unified Communications (UC) indikator som gir direkte tilgang til funksjonene og indikasjoner for tilstedeværelse i Lync. Eksepsjonell talekvalitet gis gjennom bruk av Microsoft audio kodeks på både håndsettet og høyttaler.

Aastra 6725ip er en ekte IP-telefon gir deg de beste funksjonene som er tilgjengelig i Lync-telefon, inkludert støtte av Miscrosoft "Better Together" desktop forbindelse. Aastra 6725lip tilbyr desktop PC-styring av funksjoner som f.eks. samtaleoverføring, sett på vent, parkering og hurtiganrop.

Hovedegenskaper
Innebygd Microsoft Lync Phone Edition programvare
Doble Gigabit Ethernet porter
Direkte desktop integrasjon
Personal tilstedeværelse indikator
USB grensesnitt
Høyttalende funksjon
Frittstående IP-telefon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk i inn og utland, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgivere på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produkløsninger som best dekker behovene.