Logitech ConferenceCam Group (960-001057)

Listepris: 16500 ,-
7950 ,-
Rabatt: 8550 ,-
Tilgjengelig
Rabattstige:
Antall 5+ 10+
Pris 7791 ,- 7553 ,-
+
960-001057
PRODUSENT:LOGITECH
VELG EGENSKAPER:BLUETOOTH TILKOBLING, SKYPE SERTIFISERT, MED DISPLAY, HD VOICE
MØTESTØRRELSE:1-4 DELTAKERE, 1-12 DELTAKERE, 1-20 DELTAKERE
 • Spesifikasjoner
 
 • Enestående videokonferanseløsning for små til store møterom
 • Utrolig kostandseffektiv i forhold til konkurrentenes løsninger (Polycom og Cisco)
 • Brukervennlig
 • Kompatibel med det meste - spesielt Skype for Business
 • Knivskarpt Pan Tilt Zoom kamera med hendiug fjernkontroll
 • Fantastisk lydkvalitet med konferansebordenhet som enkelt parres til mobil og kan brukes til wideband audkiokonmferanser
 • Utvidbar med ekstra ekterne mikrofoner for større møterom.

 

 
 
 

Plug-and-play-tilkobling

Plug-and-play-tilkobling med USB gjør at Logitech Group er utrolig enkel å installere og bruke. Medarbeiderne kobler bare til den bærbare datamaskinen, og kan gjennomføre virkelighetsnære møter med videokonferanseprogramvare etter eget valg. Denne høyttalertelefonen, med full dupleks og elegant design, låter så tydelig og klar at alle på møtet kan høre den innenfor en diameter på 6 meter rundt hovedenheten.

Hovedfunksjoner

Secondary image description

1080p HD med 30 bilder per sekund

Med en videokvalitet på 1080p HD ved 30 bilder per sekund, leverer det fantastisk skarp bildeoppløsning, enestående fargereproduksjon, og unik optisk nøyaktighet.

Secondary image description

H.264 UVC 1.5 med Scalable Video Coding (SVC)

Avansert H.264 UVC 1.5 med teknologien Scalable Video Coding (SVC), frigjør båndbredden ved å legge videobehandlingen i PTZ-kameraet, noe som resulterer i jevnere videostrøm i programmer som Microsoft Lync.

Secondary image description

90 grader synsvinkel med mekanisk, 260 grader panorering og 130 grader vipping

Den brede visningsvinkelen og jevne kontroller for panorering og vipping, forbedrer samarbeidet ved å gjøre det enkelt å se alle.

Secondary image description

10x tapsfri full HD-zoom

Bruk 10x tapsfri full HD-zoom for å zoome ut eller helt inn i nærbilder for å se personer, objekter, whiteboard-innhold og andre detaljer.

Profesjonell videokvalitet i HD med 1080p

Profesjonell videokvalitet i full HD gjør at du får flytende HD-video med 1080p til konferansesamtalene. Nå er det mulig å se uttrykk, kroppsspråk og bevegelser tydelig. Samtidig justerer den avanserte H.264-kodingen videostrømmen til tilgjengelig bitstrøm, og sørger dermed for jevn videokvalitet under hele samtalen.

Full dupleks høyttalertelefon

Hør og bli hørt med virkelighetstro lyd som er skarp, klar og forståelig. I tillegg har den støpte metallkonsollen avanserte lydfunksjoner og intuitive kontroller. Konferansedeltakerne kan føre samtaler innenfor en diameter på 6 meter (20 fot) rundt høyttalertelefonen.

 

Pakningens innhold

 • Kamera
 • Høyttalertelefon
 • Fjernkontroll
 • USB-hub
 • 5-meters ledning (x 2)
 • Strømadapter med regionale støpsler)
 • Veggbrakett
 • Hurtigstartveiledning
 • Kort med 2 års fabrikkgaranti
Hvilke klientprogrammer støtter Logitech GROUP?

Logitech GROUP er kompatibel med de fleste lyd- og bildeapper som støtter lyd- og videoenheter via USB, både på Windows og Mac. GROUP er sertifisert for å fungere med følgende klientprogrammer: Cisco Jabber Cisco WebEx Microsoft Lync 2013 Skype for Business

Kan man oppgradere firmwaree for Logitech GROUP?

Ja. Når ny fastvare gjøres tilgjengelig for kameraet eller høyttalertelefonen, får du mulighet til å laste ned et fastvareoppgraderingsverktøy fra Logitech. Når du starter verktøyet, blir først høyttalertelefonens fastvare oppgradert og deretter kameraets. Se etter de nyeste fastvareoppgraderingene på nedlastingssiden for GROUP. MERK: Før du kjører oppgraderingen, må du sørge for at driverne til kameraet og høyttalertelefonen er ferdig installert og at de ikke er i bruk av andre apper.

Hvilke bluetooth profiler støtter Logitech Gruop?

GROUP bruker følgende Bluetooth-profiler: HFP (versjon 1.6) A2DP (versjon 1.2) Hvis ikke den mobile enheten støtter en av disse Bluetooth-profilene, kan den ikke kobles til GROUPs høyttalertelefon.

Hvorfor fungerer ikke Mute og Volumknapp på Logitech GROUP for parede enheter?

GROUP støtter Bluetooth Hands Free Profile (HFP). Hvis ikke enheten din støtter HFP, kan det hende at knappene for demping og volumkontroll ikke fungerer som de skal. Dette problemet påvirker også enheter som ikke støtter Bluetooth-profilen A2DP.

Logitech-plugin-modul for Skype. Hva du må gjøre etter installasjon

Når du har installert Logitech-plugin-modulen for Skype, må du konfigurere den slik at den fungerer som den skal. Velg veiledningen til operativsystemet ditt: Windows Mac OS X MERK: Skype-plugin-modulen fungerer kun med Skype 6.7 og nyere. Windows Start Skype når du har installert utvidelsen. Klikk på Tillat i pop-up-meldingen som ber deg om å «Tillate» eller «Avslå» tilgang for plugin-modulen. Hvis du gikk glipp av pop-up-meldingen, eller valgte «Avslå» i stedet for «Tillat», må du oppdatere Skype manuelt for at plug-in-modulen skal fungere: Åpne Skype, gå til Verktøy-menyen, klikk på Alternativer og så på Avansert. Klikk på Administrer andre programmers Skype-tilgang, gå til Administrer API-adgangskontroll og klikk på OK for å gi LogiSkypePlugin.exe tillatelse til å bruke Skype. Mac OS X Start Skype når du har installert utvidelsen. Gå til Administrer API-klienter, velg Endre og klikk så på LogiSkypePlugin for å gi det tillatelse til å bruke Skype. Klikk på Fullført.

Visse knapper fungerer ikke med Logitech GROUP

Visse apper støtter ikke funksjonene for å motta/avslutte samtaler eller kamerakontrollene på knappepanelet og fjernkontrollen for høyttalertelefon for Logitech GROUP. Les Programvare for Logitech GROUP og Støttede klientapper for Logitech GROUP for mer informasjon om støttede programvarer og klientapper.

Lyden dempes på alle Logitech-enheter når lyden dempes på Logitech GROUP

Lyden dempes på alle Skype-kompatible Logitech-enheter når lyden dempes på Logitech GROUP. Lyddempingsfunksjonen gjelder overalt i denne sammensetningen og ikke for enkeltenheter. Hvis du har andre støttede enheter med plugin-moduler for Logitech Skype installert, blir de også påvirket.

Bluetooth på PC eller Mac fungerer ikke med Logitech GROUP

Selv om det kan være mulig å pare en PC eller Mac med GROUP via Bluetooth, er GROUP kun beregnet på og testet for bruk av Bluetooth-tilkopling med mobile enheter.

Kan ikke foreta et Bluetooth-anrop etter paring med Logitech GROUP

GROUP er designet for å prioritere USB-tilkoplinger fremfor Bluetooth-tilkoplinger. Når strømming av lyd til en høyttaler er på, kan ikke telefonen brukes til å ringe ut eller motta samtaler via Bluetooth. Angi intern høyttaler som lydkilde for å kunne ringe ut eller motta en samtale med telefonen.

Pare en mobil enhet med Logitech GROUP via Bluetooth

Slik kobler du GROUP til mobilenheten: Dersom enheten er NFC-aktivert, berører du mobilenheten inntil NFC-ikonet på høyttalertelefonen. Dette bør aktivere Bluetooth-godkjenning på mobilenheten. ELLER Hold nede Bluetooth-knappen til statuslampen på høyttalertelefonen begynner å blinke hurtig i blått. Følg instruksjonene på mobilenheten for å pare med Bluetooth. MERK: Når GROUP er paret og tilkoblet, vil Bluetooth-ikonet på høyttalertelefonen lyse. Når GROUP er paret, men ikke tilkoblet, er ikonet nedtonet. GROUP kan ikke pares til Bluetooth når den strømmer til USB. Hvis du prøver å pare med en mobil enhet under en USB-samtale, spilles det av en varsellyd om feil. Vent til USB-samtalen avsluttes før du parer med mobilenheten din.

Oppnår ikke video i HD-kvalitet med Logitech GROUP

Logitech GROUP støtter Full HD (1080p) video med 30 bilder per sekund. Hvis du har problemer med å få HD-kvalitet på video med konferansekameraet, er problemet sannsynligvis knyttet til klientprogramvaren for videosamtaler eller til miljøet som du bruker konferansekameraet i. Se veiledningen til videoprogrammet for anbefalinger om hvordan du oppnår optimal HD-kvalitet. Kontroller også følgende: USB-båndbredde (f.eks. bruk av mange aktive USB-enheter samtidig) Prosessorutnyttelse (f.eks. filoverføring, strømming, sjekking av e-post og antivirussøk) Nettverkets båndbredde: Internett-forbindelsen skal være minst 3 Mbps

Skjøteledninger for Logitech GROUP

Skjøteledninger for Logitech GROUP Logitech Solutions Logitech tilbyr nå nye alternativer for å installere GROUP i større rom. De 10 og 15 meter lange skjøteledningene øker avstanden mellom huben og kameraet eller høyttalertelefonen med én enkelt lang kabel som kan legges i et installasjonsrør eller et ledningsrør. Denne løsningen erstatter den 5 meter lange Mini-DIN-kabelen som fulgte med Logitech GROUP. Du finner mer informasjon på: GROUP-skjøteledning på 10 m Datablad / tekniske spesifikasjoner GROUP-kablingsnettsted GROUP-skjøteledning på 15 m Datablad / tekniske spesifikasjoner GROUP-kablingsnettsted Tredjeparts løsninger Logitechs samarbeidsprogram har koblinger til komplementære partnernettsteder som tilbyr tilbehørsløsninger for Logitechs bedriftsprodukter. Du finner mer informasjon på siden Tilbehørsløsninger

Logitech GROUP-høyttalertelefonen er ustabil når den brukes med enheter i Bluetooth-modus.

Hvis du opplever ustabil lyd når du bruker GROUP-høyttalertelefonen med en mobil enhet i Bluetooth-modus, kan det hende at det ikke er høyttalertelefonen, men klientprogramvaren (og hvordan denne behandler Bluetooth-tilkoplinger), som er årsaken til problemet.

Det tar noen minutter før installasjonsprogrammet for Logitech GROUP-kameraet har lastet inn alle driverne

Når du kobler til en ny enhet til datamaskinen, kan det hende at operativsystemet (OS) trenger litt tid for å bekrefte hvilken enhet som er koblet til og automatisk bekrefte hvilke drivere som helst bør installeres. GROUP bruker USB video class (UVC)-drivere Operativsystemet kan trenge mer enn to minutter for at du skal få installert de beste driverne til konferansekameraet ditt. Når driverne er installert, er konferansekameraet klart til bruk med dine favorittapper for lyd og bilde.

Panorering og vipping slutter å fungere mens du endrer retning på et Logitech GROUP-kamera

Hvis GROUPs kamera slutter å bevege seg mens du bruker panorerings- eller vippingknappene for å endre retning (på høyttalertelefonen eller fjernkontrollen), må du slippe knappen og så trykke den inn igjen for å gjenoppta kamerabevegelsen.

Konfigurere Logitech GROUP

Slik konfigurerer du GROUP videokonferansesystem: Plasser kameraet, høyttalertelefonen og utvidelsesmikrofonene* der du vil ha dem. Koble først til kablene på enhetene og så til huben. Koble hubens strømadapter til en ledig stikkontakt. Koble til USB-ledningen mellom huben og datamaskinen. *valgfritt tilbehør Hvis du ønsker mer informasjon, kan du lese konfigurasjonshåndboken for Logitech GROUP, på støttesiden for produktet, eller se på videoen: Slik konfigurerer du Logitech Group.

Statuslamper på Logitech GROUP

GROUP har statuslamper på høyttalertelefonen, huben, kameraet og utvidelsesmikrofonene*. Statuslampene fungerer for de forskjellige komponentene på følgende måte: Høyttalertelefon og utvidelsesmikrofoner* Jevnt blått lys: aktiv samtale Blinkende blått lys: samtale venter (med en aktiv samtale); Bluetooth-enheten kobler til Jevnt rødt lys: Lyden er dempet Hub Jevnt blått lys: Strøm på Kamera Jevnt blått lys: Video strømmer Blinkende, blått lys: Dårlige lysforhold *valgfritt

Velg Logitech GROUP som primærenhet for samtaler

Slik velger du Logitech GROUP som primærenhet for samtaler: Windows: Gå til Kontrollpanel > Lyd. Velg Logi GROUP som standard kommunikasjonsenhet for avspilling og opptak. Mac OS X: Gå til Systemvalg > Lyd. Velg Logi GROUP som standardenhet for lyd inn og ut. Sjekk lydinnstillingene i appen for lyd/videosamtaler og sørg for at Logi GROUP er valgt både for høyttaler og mikrofon. Deretter sjekker du videoinnstillingene og kontrollerer at Logi GROUP er valgt for kameraet.

Ekstern kamerakontroll med Logitech GROUP

Logitech tilbyr programvare for ekstern kamerakontroll både for Microsoft Lync og Skype for Business. MERK: Ekstern kamerakontroll kan være tilgjengelig for andre videoklientapper (f.eks. Lifesize, Vidyo, Zoom). Snakk med leverandøren av videokonferanseprogramvaren for informasjon om kompatible løsninger for ekstern kamerakontroll. For å bruke ekstern kamerakontroll for Microsoft Lync og Skype for Business, trenger du følgende: Programvare for ekstern kamerakontroll installert på datamaskinene i begge ender av konferansesamtalen Lync 2010, Lync 2013, eller Skype for Business er installert og kjører på datamaskinene i begge ender av konferansesamtalen Støttet Logitech-kamera MERK: Ekstern kamerakontroll er kun tilgjengelig for punkt-til-punkt-samtaler.

Dvalemodus for Logitech GROUP

Når kameraet har mottatt en kommando om å slå av videoen, går det i dvalemodus etter 30 minutter uten aktivitet. Når kameraet aktiveres igjen, tar det et lite øyeblikk før det går ut av dvalemodus og begynner strømming av video.

Tekst vises ikke for visse språk på Logitech GROUP-skjermen

Enkelte språk, som f.eks. arabisk, krever løkkeskrift. GROUP støtter for øyeblikket ikke visning av løkkeskrift. Derfor vil det ikke vises noen slik tekst.

Kople ikke fra komponentkabler til Logitech GROUP når det er på

GROUP-konferansesystemet er beregnet på å stå på samme sted etter konfigureringen. Det skal ikke kobles til eller fra mens det er i bruk og huben er på. Du kan flytte USB-tilkoplingen til en annen datamaskin, men de andre ledningene skal forbli der de er og kun kobles til og fra under feilsøking. Hvis ledningen blir trukket ut ved et uhell, anbefales det å slå huben av og på igjen når ledningene er koblet til på nytt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.