Microsoft ARC Touch Mouse SE

Microsoft ARC Touch Mouse SE -  E6W-00007 -  831689

Klikk for større bilde

477 ,-
Tilgjengelig
+
IA- 831689 E6W-00007


Bærbar

Inspirert av Surface, denne spesialutgaven av Arc Touch Mouse er perfekt designet for livet på farta. Med pålitelig trådløs frihet får du en problemfri opplevelse som fungerer på inntil 9 meters hold. Du kan til og med bruke den på en grov treoverflate eller et teppe, med BlueTrack Technology.* Og den kommer med opprinnelig integrering av Bluetooth 4.0.

Nøyaktig

Berøringslinjen på Arc Touch Mouse Surface Edition svarer nøyaktig på hvor raskt du beveger fingeren din, med haptisk tilbakemelding for å bla nedover.

Moderne, elegant design

Opplev komfort og elegant design i en bærbar mus. Arc Touch Mouse Surface Edition er designet til å passe med Surface og har samme mørke finish i titan.

Komfortabel og bærbar

Formet til å passe inn i håndens naturlige fasong, Arc Touch Mouse Surface Edition gir deg en komfortabel, nøyaktig måte å navigere Surface på. Mens du er på reisefot, gjør du den bare flat og slipper den ned i lomma eller veska.

* BlueTrack-teknologi fungerer ikke på klart glass eller speil. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.