Videosystem - utprøving hos kunden

Zoom inn

1890 ,-
Tilgjengelig
N/A
+
EW-VIDEO-TRYBUY-POL

Videokonferanse fra Euroworker

Populært tilbud til norske bedrifter som vurderer å investere i videokonferanseutstyr, men ønsker å teste videomøte inni organisasjonen før investeringen foretas. Rutinemessig kredittsjekk må påregnes og Euroworker forbeholder seg retten til å diskvalifisere enkeltkunder fra dette tilbudet.

Konkret produktløsning kan variere og avtales med ansvarlig salgsperson i hvert enkelt tilfelle. Euroworker sender avtalt utstyr til kunden, som på instruks pakker ut og monterer. Alternativt ordner Euroworker med installasjon mot tilleggskostnad.

Euroworker kobler seg til utstyret remote og foretar stedlig tilpasning og fullførelse av installasjonen.

Herfra følger opplæring av bruker og kan kunden kan teste utstyret i 14 dager (eller mer når dette er avtalt). Dersom utstyret bestilles innen 14 dager fra mottak, trekkes summen av på¨faktura.

Kunden påtar seg ved bestilling alt ansvar for utstyret fra det er signert mottatt. Herunder ganske enkelt å behandle utstyret forsiktig og med tanke på at det kanskje skal returneres. Ved retur skal alt pakkes ned slik det ble mottatt. Alt tilhørende må da medfølge, inkl emballasje, bruksanvisninger, kabler ol.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk i inn og utland, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgivere på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produkløsninger som best dekker behovene.