LEDIGE STILLINGER

Salgskonsulent DMR Digital Radiokommunikasjon

Euroworker styrker satsningen på digital radiokommunikasjon, pakketerte applikasjoner og dispatch systemer. Vi søker etter en dyktig teknisk salgskonsulent med relevant erfaringsbakgrunn. Du har helst radioteknisk utdanning. Alternativt erfaring med oppsett og løsningssalg av slike systemer. Du er teknisk interessert, liker å gjøre ting skikkelig første gang, og du er ikke redd for å tenke stort og til å ta initiativ. Euroworker kan tilby et lite og løsningsorientert, samt en trivelig arbeidsplass preget av humor og høy standard. Du vil arbeide i et framoverlent miljø der det alltid er vi som tar initiativet. Den rette vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser.

Kontaktperson: Martin Haldorsen - martin@euroworker.no -  Dir.tlf.: 22 80 80 12.

 

Salgskonsulent Industriell kommunikasjon - 2 stillinger

2 stillinger, 1 er besatt. Euroworker styrker satsningen på effektiviserende analog og digital kommunikasjon rettet mot industrien i red forstand. Vi søker etter en dyktig teknisk salgskonsulent med relevant erfaringsbakgrunn. Du har helst relevant utdanning, men intet absolutt krav. Du har erfaring med konsept og løsningssalg. Du er teknisk interessert og du er ikke redd for å tenke stort og til å ta initiativ mot nye potensielle kundesegmenter. Euroworker kan tilby et lite og løsningsorientert arbeidsmiljø, samt en trivelig arbeidsplass preget av humor og høy standard. Du vil arbeide i et framoverlent miljø der det alltid er vi som tar initiativet. Den rette vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser.

Kontaktperson: Martin Haldorsen - martin@euroworker.no -  Dir.tlf.: 22 80 80 12.

 

Senior salgskonsulent TETRA Digital Radiokommunikasjon

Euroworker styrker satsningen på digital radiokommunikasjon, pakketerte applikasjoner og dispatch systemer. Vi søker etter en dyktig teknisk salgskonsulent med relevant erfaringsbakgrunn. Du har helst radioteknisk utdanning. Alternativt erfaring med oppsett og løsningssalg av slike systemer. Du er teknisk interessert, liker å gjøre ting skikkelig første gang, og du er ikke redd for å tenke stort og til å ta initiativ. Euroworker kan tilby et lite og løsningsorientert arbeidsmiljø, samt en trivelig arbeidsplass preget av humor og høy standard. Du vil arbeide i et framoverlent miljø der det alltid er vi som tar initiativet. Den rette vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser.

Kontaktperson: Martin Haldorsen - martin@euroworker.no -  Dir.tlf.: 22 80 80 12.

 

Konsulent - anbudsutarbeidelse radio-, varsling-, Intercomsystemer

Euroworker styrker satsningen mot det offentlige innenfor radiokommunikasjon, samt varslings og intercomsystsmer. Vi søker herved etter en selvstendig konsulent med erfaringsbakgrunn innen utarbeidelse av komplette anbud til det offentlige og større virksomheter innenfor dette. Vi ser for oss at du leies inn på prosjektbasis. Du har relevant og nødvendig teknisk bakgrunn.

Kontaktperson: Martin Haldorsen - martin@euroworker.no -  Dir.tlf.: 22 80 80 12.

Salgskonsulent Varsling- og Intercomsystemer

Euroworker styrker satsningen på på adgangs og varslingssystemer til bygg og søker herved etter en dyktig salgskonsulent med relevant erfaringsbakgrunn. Du har gjerne teknisk utdanning. Alternativt solid erfaring med oppsett og løsningssalg av slike systemer. Du er teknisk interessert, liker å gjøre ting skikkelig første gang, og du er ikke redd for å tenke stort og til å ta initiativ. Kundesegmentet vil i stor grad være det offentlige. Euroworker kan tilby et lite og løsningsorientert arbeidsmiljø, samt en trivelig arbeidsplass preget av humor og høy standard. Du vil arbeide i et framoverlent miljø der det alltid er vi som tar initiativet. Den rette vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser.

Kontaktperson: Martin Haldorsen - martin@euroworker.no -  Dir.tlf.: 22 80 80 12.

 

Salgskonsulent Møterom, Videokonferanse, AV-styring, Digital Signage

Euroworker skal styrke satsningen på digitale kommunikasjonsplattformer. Vi søker etter en erfaren selger innen møteromsløsninger og møteromsteknologi. Du skal kunne kartlegge og finne flaskehalser og løsninger på de mest vanlige utfordringer ute hos profesjonelle kunder. Du er teknisk interessert, liker å gjøre ting skikkelig første gang, og er ikke redd for å tenke stort og til å ta initiativ. Euroworker kan tilby et lite og løsningsorientert arbeidsmiljø, samt en trivelig arbeidsplass preget av humor og høy standard. Du vil arbeide i et framoverlent miljø der det alltid er vi som tar initiativet. Den rette vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser.

Kontaktperson: Martin Haldorsen - martin@euroworker.no -  Dir.tlf.: 22 80 80 12.