Gigaset DA710

Spør kundeservice
S30350-S213-R201
633 ,-
459 ,-
Rabatt: 174 ,-
Eks mva Inkl mva
Tilgjengelig
+

Gigaset DA710

Denne praktiske kablede telefonen gjør det til en glede å ringe, både hjemme og på kontoret
Enkel oppringing og besvaring av anrop med Gigaset DA710. Telefonen har telefonbok med plass til opptil 100 oppføringer, slik at du får plass til alle kontakter, og 8 direktetaster for 16 numre slik at du kan ringe folk med ett tastetrykk. Gigaset DA710 er perfekt for bruk hjemme og på kontoret.
Gigaset DA710s hengslede alfanumeriske display kan justeres til den mest behagelige vinkelen, og gjør det mulig å sjekke tid, dato og samtalens varighet når som helst. For mer fleksibilitet kan du bruke håndfrifunksjonen eller koble til en RJ9-kompatibel hodetelefon via hodetelefonutgangen.
Du kan velge mellom 16 melodier og 4 lydnivåer for varsling av innkommende anrop. Du kan selvsagt alltid slå ringetonene av når du ikke vil bli forstyrret, og varsles om innkommende anrop ved hjelp av visuell anropsvarsling. En ekstra fordel er angivelse av VIP-anrop, som gjør det mulig å spesifisere visse kontakter som VIP-er og gi dem en unik ringetone og visuell angivelse. Du kan også programmere Gigaset DA710 til kun å ringe når det kommer anrop fra en VIP.
Trenger du å ringe en nylig ringt kontakt så raskt som mulig? Bruk funksjonen for repetisjon av sist oppringte nummer for å kontakte opptil fem av de sist ringte numrene. Hvis du trenger å gå lenger bak, lagrer den også en liste over de siste 50 anropene. Funksjonen for samtaleblokkering gjør det mulig å blokkere bestemte utgående anrop, som dyre teletorgnumre.
Allsidig og ukomplisert
Den fireveis navigasjonstasten gjør det enkelt å navigere gjennom menyen på Gigaset DA710. Oppsett og installering er også raskt og enkelt. Pabx- og PSTN-kompatibilitet gjør det mulig for deg enten å koble rett på fastlinjenettverket eller bruke den som en del av et intern nettverk av telefoner, både hjemme og på kontoret. Gigaset DA710 kan monteres på veggen, og den får strøm gjennom telefonledningen, slik at du ikke trenger et strømuttak.
Med Gigaset DA710 kan du trykke på dempetasten for å forhindre at oppringeren hører hva du sier. Du kan også velge en melodi som de kan høre på mens samtalen er dempet. Gigaset DA710 er kompatibel med høreapparater slik at brukere med hørselstap ikke går glipp av et eneste desibel.
Den elektroniske tastelåsen på Gigaset DA710 forhindrer uautorisert ringing. Vilkårlig tast-funksjonen gjør det likevel mulig for f.eks. et barn å ringe deg i en nødsituasjon mens telefonen er låst. Programmer helt enkelt inn det ønskede nummeret, og de kan kontakte deg på dette nummeret ved hjelp av vilkårlig tast-funksjonen.
Gigaset DA710 er det perfekte valget for en allsidig, brukervennlig og håndfri kablet telefon, både hjemme og på kontoret.
Relaterte produkter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EUROWORKER INDUSTRIELL KOMMUNIKASJON
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.