Contour RollerMouse Red Max Ergonomi

RM-RED MAX

Klikk for større bilde

3478 ,-
Tilgjengelig
+
RM-RED MAX

Contour RollerMouse Red Max Ergonomi

  • Kablet

  • Armlene støtte

  • 8 funksjoner

  • Tohånds ergonomisk mus

Contour RollerMouse Red Max Ergonomisk Mus

Overlegen presisjon og enkel betjening, kombinert med maksimal støtte

RollerMouse Red max er en kombinasjon av den elegante RollerMouse Red og den ergonomiske underarmstøtten ArmSupport Red. Denne kombinasjonen gir deg hurtighet, nøyaktighet og maksimale støtte. ArmSupport Red sørger også for at overkroppen forblir i riktig stilling når du jobber ved datamaskinen. Dette bidrar til å forebygge nakke- og skulderproblemer.

Innebygd nøyaktighet

7SENSES, vår nye bevegelsesteknologi innebygd i rullestaven, gir en svært nøyaktig markør og fantastisk kontroll. Sensorene, som er plassert inne i rullestaven, beskytter den mot støv og skitt. 7SENSES registrerer plasseringen av markøren, justerer hastighet og akselerasjon, for å sikre at rullestaven er sentralisert så mye som mulig. Samtidig tilpasser den seg intuitivt til hastigheten din, for å redusere mikroskopiske bevegelser og øke effektiviteten.

 

Avslappet kontroll

Få mer kontroll og mindre belastning med vår større og bedre rullestav. Vi har byttet ut det mekaniske museklikket med et virtuelt klikk, for å fjerne motstanden og redusere risikoen for unødvendig belastning. Det uanstrengte digitale museklikket kombinert med den tykkere rullestaven med struktur, gjør den ikke bare enklere å håndtere, men gir også en god følelse.

 

RollerMouse DNA

RollerMouse, sentralt plassert foran tastaturet, eliminerer behovet for å strekke seg etter musen, slik at du reduserer belastning på nakke, skuldre, albuer og håndledd. Det optimale arbeidsområdet korrigerer sittestillingen og forebygger skader. Bruk håndleddstøtten, begge hender og varier arbeidsstillingen for å unngå ubehag. Ganske enkelt en bedre måte å arbeide på.

Fullwidth banner container description
Generelt
Garanti (måneder) 24
Enhetstype Rullestav
Buntet med ArmSupport
Orientering Høyre- og venstrehåndet
Farge Rød
Inn-enhet
Overføringsteknologi Kablet
Grensesnitt USB
Bevegelsessensor Dobbel lasersensor
Antall knapper 8
Bevegelsesoppløsning 2400 dpi
Egenskaper Programmerbare knapper, rullehjul, Twin-Eye Laser-teknologi, vendbar oppløsning
Ekspansjon / Tilkoplinger
Grensesnitt 1 x USB - 4-pins USB type A
Programvare / Systemkrav
OS påkrevd Apple MacOS 8.1, Apple MacOS X, Microsoft Windows 2003, Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP/Vista/7/8
Informasjon om kompatibilitet
Designet for P/N: RM-AS RED
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.