3M Peltor SportTac (SNR 26 dB)

Klikk for større bilde

2850 ,-
Tilgjengelig
+
MT16H210F-478-GN MT16H210F-478-GN
3M PELTOR SportTac Headset, 26 dB, røde/sorte klokker, sammenleggbar hodebøyle, MT16H210F-478-RD EAN / UPC: 07318640044975, 3M katalognummer: MT16H210F478RD, 3M produktnummer: 7000039607Detaljer
  • Spesialutviklet hørselvern for jegere og skyttere
  • Nivåavhengig funksjon beskytter mot høy impulsstøy
  • Leveres med et ekstra sett med øreklokkeskall
  • Funksjon for automatisk avslåing
  • Sammenleggbart hodebøyle for enkel oppbevaring
  • Lydinngang for ekstern radio
  • Brukstid på opptil 600 timer
  • Godkjent for bruk med 3M PELTOR Gel hygienesett, HY80S-EU (ikke inkludert)

3M™ PELTOR™ SportTac Headset er et justerbart hørselvern til jakt og skyting. Vårt røde/sorte headset har en smart, nivåavhengig funksjon med umiddelbar respons som beskytter hørselen din mot plutselig høy støy. Det har lydinngang for ekstern radio og sammenleggbar hodebøyle.

Bruk 3M™ PELTOR™ SportTac Headset med umiddelbar respons til å beskytte deg mot høy impulsstøy. De er spesialutviklet for jegere og skyttere og er utstyrt med en nivåavhengig funksjon som gjør det mulig å øke omgivelseslydnivået når det er behov for det. Våre røde/sorte headset er utstyrt med 3M PELTOR™ teknologi med dobbelt skall som gir en solid konstruksjon og forbedret holdbarhet. Det har lydinngang for ekstern lydkilde, er utstyrt med funksjon for automatisk avslåing og har brukstid på opptil 600 timer. Sammenleggbar hodebøyle gir enkel oppbevaring, og hvert headset leveres med et ekstra sett med øreklokkeskall.

 

Anbefalte applikasjoner

  • Bruk under jakt og skyting
Hvorfor kjøpe 3M Peltor fra Euroworker.no?

Ved forventet volum tilbyr vi bedriftsavtale med gode rabatter. leverer Peltor produkter med Euroworker serviceavtale - hjelp og støtte etter behov.  Vi er oppdatert på Peltor sine produktserier og inngående produktkunnskap. Vi sitter på lang erfaring med tilbakemelding fra kundegrupper i alle sektorer og kan gi gode råd. Vi kvalitetssikrer at valgt modell er den som best dekker behovet. Vi kan gjøre produkttilpasning med feks aktivering og deaktivering av funksjoner vha programmering. V i er sertifisert partner på hele 3M Peltor Communicartion sitt produktspekter.

Hvor lang garantitid er det på 3M Peltor industriheadset?

2 år

Er dere godkjent 3M Peltor serviceverksted som utfører reparasjon?

Ja. Våre kunder har rett til å sende defekte produkter direkte til 3M Peltor for å spare tid. Ta kontakt på 22 80 80 18 for mer info.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.