LENOVO ThinkReality AR A3 Glasses PC Edition

Spør kundeservice
20V7Z9AKXX
16950 ,-
Eks mva Inkl mva
Tilgjengelig
+

 

 

 

 • Forvandle selskapets visjon
  Forbedre produktiviteten med ThinkReality A3 - Lenovos allsidige smarte briller for bedriften. Disse bærbare brillene for utvidet virkelighet er ultrabærbare og komfortable, og de skaper et tilpasset, utvidet personlig arbeidsområde hvor som helst, fra en virtuell skjerm hjemme til veiledede skjemaer på fabrikkgulvet.
 • Ta i bruk nye virkeligheter
  Arbeidstakere står overfor nye miljøer som skaper nye behov - 3D-visualisering, veiledede arbeidsflyter og eksternt samarbeid, for å nevne noen. ThinkReality A3 gjør dem i stand til å lykkes til tross for nye og forskjellige utfordringer.
 • Skap et sikkert arbeidsområde hvor som helst
  Bruk ThinkReality A3 til å sette opp og tilpasse en virtuell skjerm hjemme, en privat skjerm på en kaffebar, en oppslukende skjematisk eller veiledet arbeidsflyt på produksjonsgulvet og mer. Se dine sensitive eller konfidensielle data uten frykt for sniktittere - bare du kan se den virtuelle skjermen.
 • Den perfekte passformen
  ThinkReality A3 passer til enhver person og situasjon. Tilpass den til hodestørrelsen din med flere nesestykker og ørehornforlengelser. Utskiftbare frontdeksler passer til flere miljøer, fra tonede kosmetiske linser til sikkerhetsskjermene som er kompatible med bransjen. Reseptlinser monteres på nesestykket for en enkelt montering og er enkle å bytte når noen andre bruker hodesettet. Den tilpasser seg også forskjellige bruksområder når den er bundet til en kompatibel PC for kontorarbeid eller smarttelefon for feltarbeid.
 • Beskytt øynene og dataene dine
  Jobber du i industrielle omgivelser? ThinkReality A3s sikkerhetslinser gir øyebeskyttelsen du trenger med industrielle, støtsikre linser og sideskjermer. Jobber du med sensitive data i et åpent kontor eller i offentlige omgivelser? A3 lar deg holde dataene dine unna nysgjerrige øyne, ettersom du er den eneste som kan se hva som vises i brillene dine.
Produkt:
Produktbeskrivelse: LENOVO ThinkReality AR A3 Glasses PC Edition
Beskrivelse: Lenovo ThinkReality A3 - PC Edition - smartbriller - 8 megapiksel kamera - 130 g
EAN-Kode: 0195713815031
Produsentens garanti: 12 måneder - Bring-In Warranty
 Generelt
Produkttype: Smartbriller
Integrerte komponenter: Strekkodeskanner
Lydutgang: Stereohøyttalere
Bruksstil: Briller
Funksjoner: Stemmekontroll, 6DoF-sporing, triple noise-cancelling microphones, object recognition, Head/Gaze Tracking technology, room-scale tracking, Dual fisheye cameras
 Skjerm
Type: Farge
Oppløsning: 1920 x 1080 piksler
 Kamera
Sensoroppløsning: 8 megapiksel
 Tilkoblingsmuligheter
Koblinger: USB-C
 Inngangsenhet
Tegn: Berøringsnapper
 CPU
Produsent: Qualcomm
Type: XR1
 Størrelser og vekt
Vekt: 130 g
 Diverse
Tilpassede standarder: IP54, ANSI Z87.1, DisplayPort 1.4
Inkludert tilbehør: Bæreveske, nose pads, USB-C-kabel, temple ends, cosmetic frame, lens insert holder, wiping cloth, brow pad
Garanti: 1-årsgaranti
 
 
 
 
 
 
 
 
EUROWORKER INDUSTRIELL KOMMUNIKASJON
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.