Kramer VIA Campus UHD 4K Bundle

Spør kundeservice
VIA-CAMPUS-BND
24240 ,-
Eks mva Inkl mva
Tilgjengelig
+

Presentation Hub LAN 6xScr 4xVIA-Pad

Kramer VIA Campus

Wireless Presentation and Collaboration for Education and Training

Innhold: Denne pakken "Bundle" har også med 4 stk VIA-PAD for enda enklere tilkobling til VIA. 

VIA Campus tilbyr avanserte samarbeidsverktøy som forbedrer interaktiv læring i utdannings- og bedriftsopplæringsmiljøer. Fra bærbar eller mobil enhet kan elever og lærere vise hovedskjermbildet, redigere dokumenter sammen i sanntid, dele filer, slå hoveddisplayet til en digital whiteboard og mer. VIA Campus lar lærere også bruke e-polling og e-eksamener til å enkelt og umiddelbart måle hvor mye studenter faktisk lærer.

VIA Campus kan vise opptil seks brukerskjermer på en hovedskjerm eller opptil 12 skjermer på to skjermer. Løsningen har iOS-speil for MacBook, iPad og iPhone og Android-speil (Lollipop OS 5.0 eller nyere).
Eksterne studenter kan enkelt bli med i klassen og samarbeide i sanntid med innebygde videoklipp og kontorapplikasjoner fra tredjepart.

Relaterte produkter
 
 
 
 
 
 
 
 
EUROWORKER INDUSTRIELL KOMMUNIKASJON
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.