Sensoneo Quatro Sensor (WMS)

Spør kundeservice
QS NB-IoT
3250 ,-
Eks mva Inkl mva
Tilgjengelig
+
  • NB velg modell fra menyen
  • Ta kontakt for informasjon og hjelp

Sensoneo Quatro sensor

 

Sensoneo Quatro sensor er en høykvalitets sensor for ulike typer beholdere. Det finnes versjoner for NB-IoT, LoRa, SigFox, eller GSM. Denne aktuelle senoren støtter NB-IoT og CAT-M.

Quatro sensor bruker fire ultralydstråler med måling opp til en dybde på 400 cm. Sensoren gir også tiltalarm og temperaturmåling, og med GPS kan man se hvor beholderen er plassert. Den drives av utskiftbare batterier med stor kapasitet, og man kan se batteristatus i Sensoneos Smart Waste Management System.

 

Alle sensorer fra Sensoneo kan raskt konfigureres via den skybaserte Smart Waste Management System-løsningen. De avleste dataene analyseres i et grensesnitt som inkluderer kart, tabeller, grafer, dataeksport og helautomatisk planlegging av innsamlingsruter. Med Sensoneo Smart Analytics kan man få en samlet oversikt over alle sensorer for å analysere sensordataene, slik at man kan optimalisere planlegging og styring av beholderens kapasitet.

Spesifikasjoner:
Teknisk standard: 
Nettverk: NB-IoT/CAT-M

Størrelse og vekt: 
68 mm/200 mm/85 mm
550 gram u/batteri
760 gram m/batteri

Relaterte produkter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EUROWORKER INDUSTRIELL KOMMUNIKASJON
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.