Sensoneo Single Sensor (WMS)

Spør kundeservice
QS NB-IoT
2860 ,-
Eks mva Inkl mva
Tilgjengelig
+
  • NB velg modell fra menyen
  • Ta kontakt for informasjon og hjelp

Sensoneo Single Sensor

Sensoneo Single Sensor er høykvalitets sensor for ulike typer beholdere. Den bruker en enkelt ultralydstråle med måling opp til en dybde på 170 - 255 cm.

Single Sensor anbefales for alle typer beholdere og støtter NB-IoT, LoRa, SigFox, eller GSM MESH-modus som en slave til en Double Sensor. Sensoren gir også tiltalarm og temperaturmåling. Den drives av utskiftbare batterier med stor kapasitet, og man kan se batteristatus i Sensoneos Smart Waste Management System.

Alle sensorer fra Sensoneo kan raskt konfigureres via den skybaserte Smart Waste Management System-løsningen. De avleste dataene analyseres i et grensesnitt som inkluderer kart, tabeller, grafer, dataeksport og helautomatisk planlegging av innsamlingsruter. Med Sensoneo Smart Analytics kan man få en samlet oversikt over alle sensorer for å analysere sensordataene, slik at man kan optimalisere planlegging og styring av beholderens kapasitet.

Teknisk standard: 
Nettverk: SigFox

Størrelse og vekt: 
50 mm/120 mm/54 mm
165 gram u/batteri
215 gram m/batteri

 

 

Relaterte produkter
 
 
 
 
 
 
 
 
EUROWORKER INDUSTRIELL KOMMUNIKASJON
RASK LEVERING OVER HELE LANDET

Med eget lager og stort distributørnettverk, setter vi himmel og jord i bevegelse for å raskt levere din bestilling.

KVALITET OG GOD KJØPSOPPLEVELSE

Vi er opptatt av å gjøre en god jobb for deg. Hvis du mener vi kan forbedre oss, er vi takknemling for enhver tilbakemelding - ring på 22 80 80 10.

PRODUKTKUNNSKAP OG KJØPSTRYHHGET

Kontakt en kunderådgiver på 22 80 80 10. Vi tenker konsept, stiller spørsmål og lytter for å finne fram til produktløsninger som best dekker behovene.